Cirkófűtés kiépítés

cirkófűtés egyre népszerűbb megoldásnak számít, ezért a cirkófűtés kiépítése olyan fűtési alternatíva, ami érdemes alaposabban megismerni.

Cirkófűtés

A cirkófűtés biztonságos, könnyen kiépíthető, korszerű és rendkívül gazdaságos.

A fali gázkazánnal történő fűtés alapelve egyszerű, a cirkulációt – innen kapta a cirkófűtés elnevezést – a rendszerben keringő meleg víz és a rendszerbe beléptetett hideg víz valósítja meg. A megfelelő hőfokot gázmelegítés segítségével érjük el, a keringetést pedig egy fűtési szivattyú végzi el. A keringetés során a radiátorokba meleg víz áramlik, amely elvégzi a hőleadást, így megvalósul a fűtés.

Cirkófűtés kiépítése

cirkófűtés kiépítése mellett szól, hogy nem csak a fűtés gazdaságos módját jelenti, hanem meleg víz előállításra is alkalmas. Ennek köszönhetően a hagyományos rendszerekhez viszonyítva jelentős megtakarítás érhető el.

cirkófűtés kiépítése tehát elsősorban a gazdaságossága miatt ajánlott, hiszen relatív olcsó, de mégis rendkívüli hatásfokkal rendelkező megoldásról beszélhetünk. A gazdaságosságának egyik oka, hogy mindig annyi meleg vizet állít elő, amennyire szükségünk van, illetve szinten tartja a meleg víz főfokát. A cirkó sokkal gazdaságosabb elven működik, mint a régi tartályos rendszerek. Emellett teljesen biztonságos fűtés valósítható meg vele.

Cirkófűtés kialakítása

A működéséből adódóan két hátránnyal kell számolnunk; az első hátránya, hogy egy időben csak egy feladat ellátására képes, tehát vagy fűt vagy vizet melegít. Ez elsősorban akkor jelent kellemetlenséget, amikor hazaérkezés után indítjuk a rendszerüket és szeretnénk minél előbb meleget a lakásban és szeretnénk minél hamarabb tusolni is. A cirkófűtés másik hátránya a meleg víz használatra vonatkozik. A rendszer csak néhány másodperc után ad megfelelő hőmérsékletű meleg vizet a csapokon keresztül, illetve több csaptelep egyidejű meleg vizes használata nem teszi lehetővé a megfelelő hőmérséklet elérését.

Cirkófűtés szolgáltatásaink:

  • Helyszíni felmérés
  • A megfelelő méretű és típusú fűtőtestek kiválasztása
  • Szakszerű segítség az Ön igényeinek leginkább megfelelő falikazán kiválasztásához
  • Engedélyeztetési gázterv, műszaki leírás elkészítése
  • A fűtőkészülék és a fűtésrendszer többi elemének optimális elhelyezése, felszerelése
  • A kéményt érintő munkálatok elvégzése kéményes szakemberek bevonásával
  • Műszaki átadás, beüzemelés

Bízza szakemberre a cirkófűtés kiépítését, cirkófűtés kialakítását, cirkófűtés szerelését, cirkófűtés javítását!