Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelés, gázbekötés, gázkészülékek javítása, bevizsgálása, karbantartása 100% garanciával!

Hogy biztonságban használhassa gázkazánját, bízza azt szakemberre!

Az otthonainkban használt, megfelelően karbantartott gázkészülékek,gázkazánok biztonságosan használhatók, mégis a fűtési szezonban hetente olvashatunk gázszivárgásról, szén-monoxid mérgezésről, és gázrobbanásról is. Az ilyen típusú balesetek mögött szinte minden esetben egy elavult, elhanyagolt, vagy hozzáértés nélkül, helytelenül bekötött gázkazán áll. Pedig a rendszeresen karbantartott készülékek nem csak biztonságosak, hanem energiatakarékosabbak is. Nagyon fontos lenne, hogy legalább évente egyszer, a fűtésszezon beállta előtt szakemberrel ellenőriztessük a gázberendezéseinket. Ha nagyon régi, elavult készülékünk van, érdemes elgondolkodni a cseréjén, hiszen a régi készülékek kevésbé biztonságosak, és többet is fogyasztanak modern társaiknál.

Církó javítás szolgáltatásaink:

Bízza ránk a kondenzációs gázcirkójának, gázkazánjának, gázkonvektorának, gázbojlerének szakszerű bekötését, javítását, akár cseréjét! Mi garanciát vállalunk az álalunk elvégzett munkára! Segítségére vagyunk továbbá gázrendszerek tervezésében, beüzemelésében, hitelesítésében, rövid határidővel, szakszerűen, anyagbeszerzéssel együtt. Ne feledje, még ha újabb típusú gázberendezése is van, csak a rendszeresen ellenőrzött és karbantartott készülék biztonságos!

Mestervizsgával rendelkező szakemberek állnak az Önök rendelkezésére! Ingyenes felmérés, ingyenes árajánlat tétel!

Meghibásodott a gázkazánja? Mi garanciálisan szervizeljük a legtöbb Magyarországon forgalmazott márkát, mint például BOSH, JUNKERS, SAUNIER DUWAL, ÓCEÁN, VAILLANT, BAXI, FÉG, MAFÉG, BERETTA, WESTEN, HÉVÍZ, vagy LAMPART. HÉRA cserépkályha gázégő beszerelése. Legyen szó turbó- vagy kéményes kazánról, cirkóról, kombi cirkóról, vagy vízmelegítőről.