Gázkészülék szerelő Budapesten és Pest megyében

150 150 Egy Szerelő

Az igazán jó gázkészülék szerelő mindent meg tesz azért hogy megjavítsa a készülékét, és nem annyival oldja meg, hogy ez javíthatatlan, és cserélni kell.

Nyilván vannak esetek, amikor már a készülékhez nem lehet alkatrész kapni. De sajnos legtöbbször nem is nézik át rendesen a készüléket, holott lehet, hogy csak 1-2 apróbb hibája van. A könnyebb megoldás egyből újat venni. A felületes hozzáállású gázkészülék szerelő sok pénzébe kerülhet önnek. Kérem gondolja ezt végig, és keressen minket bizalommal.

Ön tudta, hogy még ma is gyártanak tíz, húsz éves készülékekhez is jó minőségű alkatrészeket? Nem? Nem is Önnek kell.

Ugyanis a gázkészülék szerelő dolga utána nézni, hogy érdemes e javítani a készüléket, és ha igen, akkor hol lehet kapni hozzá jó minőségű alkatrészt. Sok gázkészülék szerelő nincs tisztában hogy hol lehet ezeket az alkatrészeket beszerezni, ezért nem is kínlódnak vele, csak annyi mondanak hogy csere. Nagyon nem mindegy mennyit fizet egy elromlott kazán esetén! 30-40.000 forintot javítással, alkatrésszel együtt, vagy egy új kazánért fizet 200.000-300.000 forintot. Holott csak egy szelepet, egy kapcsolót, vagy egyéb alkatrészt kellett volna cserélni.

Gázkészülék szerelő?

Érdemes megnézni, hogy egy gázkészülék szerelő melyik gyártó hivatalos viszonteladója, ugyan is nem véletlenül akarja rábeszélni önt az újra. Persze vannak esetek, amikor már teljesen menthetetlen a készülék, vagy annyira elavult, hogy nem gazdaságos az üzemeltetése. Ilyenkor az új készülék bár drágább, utólag mégis kifizetődik, az alacsony fogyasztása miatt. Ha önnek fontos hogy ne vágják át, és jól meg legyen javítva készüléke, keressen minket bizalommal.

Mestervizsgával rendelkező szakemberek állnak az Önök rendelkezésére! Ingyenes felmérés, ingyenes árajánlat tétel!