Víz-, gázszerelés

Építkezik? Felújít? Bízza profikra az épületgépészeti munkálatokat!

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a frissen burkolt fürdőszoba csempéit újra meg kell bontani, mert egy hozzá nem értő ismerősünk kötötte be a vízvezetékeket, lefolyókat, és emiatt aztán elázik minden. Ne kockáztasson, dolgoztasson profi szakemberekkel! Mi csakis jó minőségű anyagokat használunk fel, ugyanakkor a piacon elérhető legjobb áron szerezzük be azokat, így az Ön fejének nem kell fájnia a magas költségek miatt.

Vízvezeték szerelés, épületgépészet, csapszerelés 100% garanciával!
Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye!

Épületgépészeti szolgáltatások:

Fürdőszobák, mellékhelyiségek és konyhai blokkok rendszereinek megtervezése, kivitelezése, vagy felújítása gyorsan és precízen. Bármilyen vízvezeték szerelés épületen belül és kívül. Önnek csak fel kell hívnia a telefonszámunkat, és mi rövid határidőn belül kiszállunk a helyszínre, felmérjük a feladatokat, beszerezzük a szükséges anyagokat, és elvégezzük a munkát, ráadásul az az általunk végzett munkára még teljes körű garanciát is vállalunk! Vízvezeték szerelés rövid határidővel Budapest és Pest megye!

Csöpög a csap? Ne nézze tétlenül, ahogyan elfolyik a pénze!

A csöpögő csap nem csak zavaró, hanem vízkövet is képez a mosdóban, és mindemellett rendkívül gazdaságtalan is. Még a lassú, enyhének tűnő csöpögés mellett is naponta 40-120 liter víz, és hosszabb távon sok-sok ezer forint folyhat le észrevétlenül a lefolyóban, pedig a csöpögés szakember segítségével gyorsan és olcsón megszüntethető, általában anélkül, hogy új csapot kellene vásárolnia. Ha folyik a WC tartály, vagy csöpög a csap, ne habozzon, hívjon mihamarabb, hiszen javítással gyorsan megállítható a vízpazarlás!

Mestervizsgával rendelkező szakemberek állnak az Önök rendelkezésére! Ingyenes felmérés, ingyenes árajánlat tétel!